Kandidatenlijst SGP Goeree-Overflakkee

Foto: PR: SGP-GO

De gemeentelijke afdeling van de SGP op Goeree-Overflakkee presenteerde op dinsdag 14 november de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart 2018.

Zoals eerder vermeld staat fractievoorzitter Kees van Dam op nummer 1 als lijsttrekker. Daarna volgen vijf reeds zittende raadsleden hem op de lijst.

Met de zittende kandidaten: Peter Grinwis (2) uit Ouddorp, Hendrik Herweijer (3) uit Dirksland, Rien van der Boom (4) uit Sommelsdijk, Corné Grinwis (5) uit Ouddorp en Pieter Breederveld (6) uit Goedereede blijft kennis op alle dossiers binnen de fractie. “Daarnaast is er ruimte geboden aan jongeren om politiek actief te worden,” vertelt Kasper Nipius, voorzitter van de gemeentelijke afdeling. “De totale lijst bestaat uit 47 kandidaten vanuit de dorpskernen van het eiland. Het verkiezingsprogramma zal eind van de maand zijn afgerond en worden overhandigd aan lijsttrekker van Dam.”

LEES OOK: Stem op de genomineerden voor de vrijwilligersprijzen

SGP-jongeren
In de top 15 zitten tevens ook de drie jongsten op de lijst. Nr. 7: Simon van der Tang (23 jaar) en nr. 12: Sander Nipius (21 jaar) beiden uit Ooltgensplaat. Erwin Guijt uit Nieuwe Tonge (19 jaar) staat op plaats 13.

Top 15 lijst:
1 C.J. (Kees) van Dam, Middelharnis
2 P.C. (Peter) Grinwis, Ouddorp
3 H. (Hendrik) Herweijer jr., Dirksland
4 M. (Rien) van der Boom, Sommelsdijk
5 C.G.M. (Corné) Grinwis, Ouddorp
6 P. (Pieter) Breederveld, Goedereede
7 S. (Simon) van der Tang, Ooltgensplaat
8 P. (Peter) Kieviet, Sommelsdijk
9 P.C. (Peter) Klink, Stellendam
10 A.D. (Ad) Anker, Dirksland
11 A. (Adriaan) Kasteleijn, Ouddorp
12 S.K.J. (Sander) Nipius, Ooltgensplaat
13 C.C.W. (Erwin) Guijt, Nieuwe Tonge
14 D.A. (Daan) Markwat, Dirksland
15 J.J. (John) de Geus, Sommelsdijk

Reacties