Verkiezingsdebat 2018 in Diekhuus

Foto: PR Diekhuus

Welke thema’s zijn belangrijk voor Goeree-Overflakkee? Wat willen de politieke partijen bereiken in de komende periode? En op welke manier? Hoe zien de standpunten eruit?

Dat soort vragen komen altijd op als de gemeenteraadsverkiezingen op stapel staan. De antwoorden moeten helderheid geven. Ze komen aan bod tijdens het verkiezingsdebat dat op 14 maart 2018 plaatsvindt in de Rabobankzaal van Het Diekhuus.

Het is een mooie traditie: Het Diekhuus is al sinds de vroege jaren tachtig het decor van verkiezingsdebatten. De vorm kon verschillen, maar altijd stonden de plannen van de lokale politici centraal. En het debat daarover natuurlijk, zowel tussen de vertegenwoordigers van de diverse partijen als met het publiek. Die formule heeft menige levendige en verrassende debatavonden opgeleverd, die ook meer duidelijkheid brachten over wat politieke partijen na de verkiezingen voor elkaar willen brengen op Goeree-Overflakkee.

LEES OOK: Slimme meter van Stedin draagt bij aan energieneutraal eiland

Dat is ook de bedoeling op woensdag 14 maart 2018, een week voor de gemeenteraadsverkiezingen. Een werkgroep van Stichting ZIJN organiseert het verkiezingsdebat. Wie onderwerpen wil aandragen voor deze avond, kan dit doen  door een e-mail te sturen naar [email protected]

Reacties