Winter Wonderland op D’n Diek

Foto: Sam Fish

Vanaf half november wordt het City Center Goeree-Overflakkee omgetoverd tot Winter City Center. Er vinden in Middelharnis tal van leuke activiteiten plaats voor groot en klein.

De aftrap is op zaterdag 18 november, wanneer Sinterklaas met zijn pieten om 14.00 uur aankomt in de haven van Middelharnis.  Zoals elk jaar wordt dit weer een groot feest!

De Pieten hebben zich onlangs gevestigd in het Diekhuus, waar allerlei leuke activiteiten worden georganiseerd zoals een sintfilm en kindertheater. Voor het volledige programma en kaartjes kan je terecht op www.hetdiekhuus.nl.

Op zaterdag 25 november vindt tussen 09.00 en 17.00 uur een pepernotenmarkt plaats aan het Beneden Zandpand. Naast diverse kramen, attracties en muziek lopen natuurlijk ook Sinterklaas en zijn Pieten hier rond.

LEES OOK: Let op! De feestmaand verloopt dit jaar iets anders

Wat gebeurt er nog meer in het kader van het Winter City Center?

  • Vrijdag 1 december wordt er een lampionnen optocht georganiseerd. Kom met je mooiste lampion en loop mee. Vertrek vanaf het Diekhuusplein om 19.00 uur
  • Vanaf 8 december staat er een mooie grote kerstboom op Diekhuusplein
  • op zaterdag 9 en zaterdag 16 december is de Ballonnenman aanwezig om voor de kinderen mooie fantasiefiguren te maken
  • vanaf 9 december vind je iedere zaterdagmiddag hostesses op d’n Diek die de bezoekers trakteren op een lekker hapje en drankje
  • op donderdag 21 december wordt er een extra koopavond georganiseerd. De winkels zijn dan open tot 21.00 uur
  • Zoals elk jaar is er de kassabonnen actie, die loopt vanaf 18 november tot en met 30 december. Spaar de kassabonnen van deelnemende ondernemers op tot een totaal van 100 Euro, stop deze in de speciale envelop en lever deze in. Deelnemers maken zes weken lang kans op mooie prijzen en als hoofdprijs is er 250, 150 en 100 Euro te winnen!

Reacties