Cursus omgaan met geld

Foto: Pixabay; Alexas_Fotos

Donderdag 16 november start de vier wekelijkse cursus Omgaan met Geld.

Het is een laagdrempelige cursus voor iedereen die graag wat meer inzicht in zijn financiën heeft en hier wat ondersteuning bij kan gebruiken. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Als je een eigen inkomen hebt, moet je goed nadenken over je geld. Je kan leuke spullen kopen, maar het is belangrijker om geld te hebben voor huur, energiekosten, ziektekostenverzekering en eten. Geld lenen is niet slim. Je hebt dan een schuld die je weer terug moet betalen. Vaak is het beter om pas iets leuks te kopen als je er voor gespaard hebt. Maar hoe doe je dat? Waarom moet je een administratie bijhouden? En hoe doe je dat? En maak je wel gebruik van alle toeslagen waar je recht op hebt? Dit zijn onderwerpen die aan bod komen tijdens de cursus. Daarnaast worden er ook tips gegeven om zuiniger te leven.

LEES OOK: Proefperiode Ouddorpse JOP met zes maanden verlengd

Cursusdata: 16, 23 en 30 november en 7 december
Locatie: gemeentehuis Goeree-Overflakkee, Koningin Julianaweg 45 Middelharnis
Tijd: 10:00 – 11:30 uur

Aanmelden
Aanmelden kan tot woensdag 1 november via het digitale aanmeldformulier, www.goeree-overflakkee.nl/omgaanmetgeld. Er kunnen maximaal vijftien mensen deelnemen aan de cursus.

Meer informatie
Voor meer informatie over de cursus kunt u contact opnemen met Pauline Kootstra, consulent schuldhulpverlening, via e-mail [email protected] of door te bellen met het algemene telefoonnummer 14 0187.

Reacties

Cookieinstellingen