Promoteam GO weer op pad

Foto: Gemeente Goeree-Overflakkee

Op woensdag 19 juli, 2 augustus en 16 augustus zijn er weer Toeristendagen in Ouddorp. Het promoteam van Goeree-Overflakkee is op deze dagen aanwezig, om bezoekers aan de hand van de Z-card meer informatie te geven over het eiland. Zoals altijd te herkennen aan de witte shirts met het Goeree-Overflakkee, mijn eiland! logo.

Het promoteam van Goeree-Overflakkee is in 2015 gestart en heeft inmiddels al veel evenementen op en buiten het eiland bezocht. Dit jaar is het promoteam al op de Fiets- en Wandelbeurs in Utrecht, de Big Boat Show in Gent, de Tulpenwandeltocht en Kijk bij de Boer geweest. Met de Toeristendagen staan er wederom een paar leuke dagen op het programma. Het team bestaat geheel uit vrijwilligers; bewoners en leerlingen van de middelbare scholen.

LEES OOK: Help jij mee om Flakkee fairtrade te maken?

Jute tas met smaak van het eiland
Iedereen die het promoteam aanspreekt krijgt de mogelijkheid om zich aan te melden voor de Goeree-Overflakkee mijn eiland! nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt eens in de twee maanden digitaal verstuur en staat vol met leuke weetjes over het eiland, een evenementenkalender en een lokale actie. In ruil voor een e-mailadres wordt een jute tas overhandigd met een Z-card en een lekkernij van het eiland.

50 PlusBeurs
Naast de Toeristendagen staat er de komende maanden nog meer op het programma. Het promoteam staat van 19 t/m 23 september in de Goeree-Overflakkee, mijn eiland! stand op de 50 PlusBeurs in Utrecht. De 50 PlusBeurs is al 25 jaar ’s werelds grootste evenement voor de actieve 50-plusser. Er staan ruim 600 stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Vorig jaar, was er ook een goedbezochte Goeree-Overflakkee mijn eiland! stand, waar het promoteam samen met diverse ondernemers van Goeree-Overflakkee het verhaal van het eiland hebben verteld. De voorbereidingen voor 2017 zijn alweer in volle gang, waarbij er opnieuw gezocht wordt naar de samenwerkingen met ondernemers.

Reacties