Gemeente GO bedankt vrijwilligers

Foto: Pixabay

Vrijwilligers vormen een belangrijke basis voor onze samenleving en hun inzet is onmisbaar.

Om de vrijwilligers op Goeree-Overflakkee in het zonnetje te zetten, organiseert de gemeente op vrijdag 24 maart een Vrijwilligersevenement in het Prieel van De Staver in Sommelsdijk.

Vrijwilligersevenement
Het thema van deze avond is ‘Middeleeuwen’, gedurende de avond zal de folkgroep Pekel voor de muziek zorgen. Ook zal een goochelaar de vrijwilligers laten verbazen met zijn trucs. Bent u als vrijwilliger actief op Goeree-Overflakkee? Dan bent u van harte welkom om de avond bij te wonen en te genieten van een heerlijke maaltijd.

LEES OOK: Eerste openbare watertappunt op Flakkee is in Ouddorp

Programma
16:30 uur:       Inloop en muziek
17:30 uur:      Welkomstwoord door wethouder Gerrit de Jong
17:40 uur:      Aanvang ‘walking’ dinner
18:30 uur:      Hoofdgerecht
19:00 uur:      Woord van waardering door burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman
19:10 uur:      Nagerecht
20:00 uur:      Borrel en gezellig samenzijn
21:00 uur:      Afsluiting

Aanmelden
Iedereen die als vrijwilliger op Goeree-Overflakkee actief is, kan zich voor deze avond aanmelden via www.goeree-overflakkee.nl/aanmelden. Aanmelden is persoonlijk (het is niet mogelijk om groepen aan te melden) en kan tot en met zondag 19 maart. Zijn er meerdere vrijwilligers binnen uw organisatie actief en bent u vorig jaar ook bij het vrijwilligers evenement aanwezig geweest, dan vragen wij u vriendelijk deze vrijwilligers ook een kans te geven om aanwezig te zijn. In verband met de zaalruimte is het aantal aanmeldingen namelijk niet onbeperkt.

Foto’s van vrijwilligers(werk)
Bij het invullen van het aanmeldformulier wordt u verzocht een foto te uploaden van iets wat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Bijvoorbeeld een foto van een bijzondere vrijwilliger, een leuk evenement, een vrijwilliger in actie of een andere leuke foto. De foto’s worden tijdens het Vrijwilligersevenement getoond.

LEES OOK: Blijf vechten voor vrouwenrechten!

Parkeren
Komt u met de auto? Dan vragen wij u te overwegen om te carpoolen. Samen reizen is gezellig en vermindert de parkeerdruk rondom De Staver. Is het parkeerterrein bij De Staver vol dan kunt u parkeren bij Rabobank Het Haringvliet (Rottenburgseweg 25) of het parkeerterrein gebruiken van de  Rehoboth Kerk (Olympiaweg 44).

Meer informatie
Wilt u meer informatie over het Vrijwilligersevenement? Neem dan contact op met Meis Broeders of Annemieke ’t Jonk, via het algemene telefoonnummer 14 0187 of per e-mail: [email protected].

Reacties