Inloopbijeenkomst Ouddorp-Bad

Foto: Sam Fish

De gemeente Goeree-Overflakkee, de Provincie Zuid-Holland en diverse ondernemers werken aan een integrale gebiedsontwikkeling in Ouddorp. De insteek is om Ouddorp een nieuwe impuls te geven. Om de inwoners en de ondernemers van Ouddorp en andere geïnteresseerden te informeren over deze plannen en ontwikkelingen organiseert de gemeente samen met de Provincie Zuid-Holland en diverse projectontwikkelaars een inloopbijeenkomst op donderdagavond 12 maart in het Fletcher hotel Duinzicht in Ouddorp.

De inloopbijeenkomst is op donderdag 12 maart en start om 19.30 uur. Er is geen plenair gedeelte, het betreft een vrije inloop. Tussen19.30 uur en 21.30 uur is bij de verschillende stands/informatiehoeken informatie te verkrijgen over de diverse ontwikkelingen en plannen in het gebied. Naast vertegenwoordigers van de gemeente, de Provincie Zuid-Holland en diverse projectontwikkelaars is Wethouder Frans Tollenaar als verantwoordelijk portefeuillehouder gedurende de gehele avond aanwezig.

Lees ook: Nieuwe kleding A-selectie DBGC

Ontwikkelingen en plannen
Binnen de gebiedsontwikkeling ‘Ouddorp Bad’ willen de initiatiefnemers het kenmerkende gebied tussen Ouddorp en het strand verder ontwikkelen. Dit gebeurt onder meer in samenwerking met Natuurmonumenten. Naast het opnieuw ordenen van bestaande recreatieterreinen, de ontwikkeling van nieuwe dag- en verblijfsrecreatieve voorzieningen wordt ook de ruimtelijke kwaliteit van het gebied versterkt en de herkenbaarheid en beleefbaarheid van het landschap vergroot. Ook zijn er plannen om de bereikbaarheid van Ouddorp te vergroten, onder meer door de Vrijheidsweg opnieuw en anders in te richten. De plannen voor de diverse ontwikkelingen in Ouddorp beginnen inmiddels concrete vormen te krijgen.

Meer informatie
Meer informatie over de inloopbijeenkomst is verkrijgbaar bij Erik Roeland, via [email protected] of via 0187 – 47 53 46.

Reacties

Cookieinstellingen