CDA op werkbezoek bij Voedselbank

Foto: CDA Goeree-Overflakkee

Het CDA Goeree-Overflakkee is op werkbezoek geweest in Middelharnis bij Voedselbank Goeree-Overflakkee.

Het CDA is onder de indruk van de vele vrijwilligers, ondernemers, organisaties en kerken die met hun inzet en donaties de voedselbank een warm hart toe dragen. Fractievoorzitter Robert van Papeveld overhandigde op het werkbezoek ook namens het CDA een bijdrage voor de lokale voedselbank.

Op donderdag 22 december jongstleden was de fractie en het bestuur van CDA Goeree-Overflakkee samen met wethouder Arend-Jan van der Vlugt (CDA) te gast in Middelharnis bij Voedselbank Goeree-Overflakkee. Met bestuursleden van Voedselbank Goeree-Overflakkee werd hier gesproken over het werk van deze voedselbank, de inzet en steun vanuit de samenleving en de uitdagingen voor de toekomst. Tot slot kregen de aanwezigen nog een rondleiding.

LEES OOK: KiKa-Nieuwjaarsduik groot succes

Fractievoorzitter Robert van Papeveld uit Middelharnis overhandigde tijdens het werkbezoek namens de christendemocratische partij een bijdrage van 500 euro voor Voedselbank Goeree-Overflakkee. Deze financiƫle steun kan de voedselbank goed gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor brandstofkosten.

Reacties

Cookieinstellingen