KiKa-nieuwjaarsduik groot succes

Foto: KiKa Goeree-Overflakkee

De eerste dag van het nieuwe jaar staat altijd in teken van de nieuwjaarsduik.

Al jaren is er een nieuwjaarsduik in Ouddorp, maar dit jaar was er op zondag 1 januari ook één op het Havenhoofd in Middelharnis. De organisatie daarvan kwam bij KiKa vandaan. Een duik die dus niet alleen verfrist, maar ook nog geld ophaalt voor het goede doel.

“Wat heb genoten en wat was het een succes,” zegt KiKa-ambassadeur Kees Witte. “We hadden 51 deelnemers en dat was meer dan we hadden verwacht. Ik ben trots op alle kanjers die een duik hebben genomen voor KiKa.”

LEES OOK: VIDEO – obs J.C. van Gent vliegt de kerstvakantie in

Na de duik werd het geld geteld, de opbrengst van de nieuwjaarsduik is € 669,97. “Wat een mooi begin van het nieuwe KiKa-jaar!”, vindt Kees. “Ik wil nogmaals William de Leeuw, Rene Hanenberg en zijn team van Duikgroep 84, Irene Drenth van BeCare, Jeroen de Boed van Future Events bedanken voor de medewerking. Gelukkig is er tijdens de nieuwjaarsduik niks gebeurd en deed het duikteam mee voor spek en bonen. Ook burgemeester Ada Grootenboer bedankt voor uw aanwezigheid. En ook iedereen die mee heeft gedaan; Bedankt namens KiKa en de kinderen voor wie we het doen.”

“Gezien de geweldige opkomst en het enthousiasme van de deelnemers hebben we besloten om dit volgend jaar zeer zeker weer te organiseren. Dus tot volgend jaar allemaal!”, aldus KiKa-Kees.

Reacties