Nieuwjaarsborrel gemeente op 3-1

Foto: Sam Fish

Op dinsdagavond 3 januari 2017 vindt de nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Goeree-Overflakkee plaats in Ooltgensplaat.

Tijdens deze bijeenkomst zijn de burgemeester, de secretaris, de wethouders en de raadsleden aanwezig. De nieuwjaarsbijeenkomst biedt de mogelijkheid om andere inwoners en het gemeentebestuur informeel te ontmoeten. De bijeenkomst vindt plaats in MFC ’t Centrum, Weesmolenstraat 12 in Ooltgensplaat. Het programma is als volgt:

Programma
18.30 uur        Ontvangst
19.30 uur        Nieuwjaarstoespraak burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman
19.40 uur        Muzikaal intermezzo
19.50 uur        Informeel samenzijn
21.30 uur        Einde nieuwjaarsreceptie

De muzikale bijdrage wordt geleverd door saxofoonkwartet BLAST, winnaar van de Rabobank Cultuurprijs Goeree-Overflakkee 2016. Kunstenaarsvereniging KunstPlus verzorgt een overzichtsexpositie van werken door kunstenaars van Goeree-Overflakkee.

LEES OOK: Vijfde Delta Netwerk bijeenkomst in de PM

Iedereen is van harte welkom, in het bijzonder nieuwe inwoners van Goeree-Overflakkee, om nieuwjaarswensen uit te wisselen met andere inwoners en met het gemeentebestuur.

Vragen
Neem voor vragen over deze bijeenkomst contact op met Ben Legerstee,  communicatiemedewerker van de gemeente Goeree-Overflakkee. Hij is bereikbaar via e-mail [email protected] of via het algemene telefoonnummer 14 0187.

Reacties