FidesWonen sluit samenwerkingsovereenkomst met aannemers

Foto: Gemeente Goeree-Overflakke

Om de dienstverlening aan de huurders te verhogen en het dagelijks onderhoud van de woningen effectiever en efficiënter in te richten heeft FidesWonen een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Boeter Bouwbedrijf en Zwaluwe Bouw.

Op 11 februari zetten FidesWonen, Boeter Bouwbedrijf en Zwaluwe Bouw hun handtekening onder een driejarige samenwerkingsovereenkomst, waarbij de twee hoofdaannemers reparatieverzoeken en mutatieonderhoud vanaf 1 maart 2015 gaan uitvoeren. Voor Dirksland, Herkingen, Den Bommel, Zuidzijde, Achthuizen en Ooltgensplaat is dat Zwaluwe Bouw, voor Melissant, Middelharnis en Sommelsdijk gaat Boeter Bouwbedrijf de werkzaamheden verrichten.

Lees ook: Nieuwe Stolpersteine in Middelharnis, Sommelsdijk en Oude-Tonge

Directeur-bestuurder Gert-Jan van der Valk van FidesWonen: “De corporatiesector en ook FidesWonen is continu op zoek naar de meest effectieve wijze waarop we voor onze huurders de service in het algemeen en de kwaliteit van de woningen in het bijzonder verder kunnen optimaliseren. Daarbij kijken wij naar nieuwe methoden en technieken. Na een zorgvuldige procedure zijn deze twee bedrijven geselecteerd om de belangrijke onderhoudsactiviteiten ter hand te gaan nemen. Samen gaan wij de dienstverlening voor onze huurders naar een hoger peil trekken, op een wijze die past bij FidesWonen, eenvoudig en doelmatig!”

Ook is in de samenwerkingsovereenkomst de perioden buiten de kantooruren meegenomen. Alle huurders kunnen dan voor dringende zaken terecht bij Boeter Bouwbedrijf. Hiermee zet FidesWonen een heldere en eenduidige communicatielijn bij calamiteiten in voor haar huurders. Alle huurders hebben een brief ontvangen met de uitleg hoe dit werkt. Hiermee is een van de aandachtspunten uit het huurderstevredenheidsonderzoek van september 2014 verbeterd. Rob Warmerdam, directeur Boeter Bouwbedrijf uit Sommelsdijk, is trots op de samenwerkingsovereenkomst met FidesWonen. “Onze mensen dragen graag bij aan een betere dienstverlening voor de huurders van FidesWonen. Wij hebben hiervoor speciaal een nieuw Team Onderhoud opgezet. Nieuw, maar met de vertrouwde gezichten die u van Boeter gewend bent!”, aldus Warmerdam.

Rob van der Feijst, directeur Zwaluwe Bouw uit Zevenbergschen Hoek: ”Onze klanten ervaren Zwaluwebouw al 35 jaar als Veelzijdig en Vertrouwd. We zijn er trots op dat we dit ook op het mooie Goeree-Overflakkee mogen waarmaken! Wij openen een dependance in Dirksland, middenin het werkgebied van FidesWonen”.

Reacties