Inwonersavond Dorpsraad Oude-Tonge

Gemeente op bezoek bij Dorpsraad Oude-Tonge
Foto: Sam Fish

De Dorpsraad van Oude-Tonge nodigt iedereen woonachtig in en rond Oude-Tonge uit om op woensdagavond 2 november aanwezig te zijn bij een inwonersavond.

“Op deze avond presenteren wij ons dorpsplan en het leefbaarheidsplan. Ofwel, waar zijn wij zoal mee bezig geweest in het afgelopen jaar en wat zijn we nog van plan”, vertelt een woordvoerder. “Daarnaast hebben we ook een aantal gasten uitgenodigd. Afgevaardigden van Buurtpreventie en GO Alert komen wat vertellen over veiligheid in het dorp en wat we zelf kunnen doen”.

Daarnaast komt de heer Hartog vertellen over de windparken rondom het dorp en zijn ook wethouder Marnix Trouwborst en kernambtenaren Eric Godrie en Jos Brouwer aanwezig. “Uiteraard is er de hele avond een mogelijkheid tot het stellen van vragen en delen van ideeën”.

LEES OOK: Bibliotheek en Rabobank nu officieel ingetrokken bij Museum Ouddorp

Vooraf aanmelden voor de informatieavond is niet verplicht, maar er is wel een Facebookevenement aangemaakt waar iedereen kan aangeven of ze gaan. “Dat is organisatorisch voor ons wel handig”, aldus de dorpsraad.

De bijeenkomst vindt plaats aan de Bernhardstraat 27, het zaaltje van Stichting ZIJN, en begint om 19.30 uur. De deuren gaan een half uur eerder al open, om 19.00 uur.

Reacties