Herstelwerkzaamheden skatebaan Vliedpark

Archief: De opening van het skatepark
Archief: De opening van het skatepark
Foto: Sam Fish

Binnenkort worden er herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan de skatebaan in het Vliedpark in Sommelsdijk.

Het park wordt al een aantal jaar door jong en oud naar hartenlust gebruikt. De gemeente is daar natuurlijk hartstikke blij mee. Maar het is hen ook opgevallen dat er wat schade is ontstaan aan het staal en beton. En dat gaan ze nu herstellen.

Het staal wordt opnieuw behandeld en van een geschikte coating (3 laags-systeem) voorzien. Het beton, en dan met name de scheuren en grotere putten, wordt hersteld. Ook zullen de twee vakken met losse stenen vervangen worden door een nieuw betonnen afwerking.

Wanneer

De herstelwerkzaamheden worden in twee fases gedaan. Tijdens de eerste fase wordt het staal voorzien van een nieuwe coating. Deze werkzaamheden starten op maandag 3 juni en duren twee weken. Tijdens de werkzaamheden wordt de skatebaan afgezet met bouwhekken en is het dus niet mogelijk om te skaten! De tweede fase wordt na de bouwvak uitgevoerd. Het is nog niet duidelijk wanneer dat gaat starten en hoelang dat zal duren. Daar wordt tegen die tijd nog over gecommuniceerd.

Vragen/opmerkingen

De gemeente hoopt op begrip voor de tijdelijke afsluiting. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de heer Tony van Meel van de gemeente Goeree-Overflakkee. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14 0187.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen