Heb je de lokale belastingen al betaald?

Foto: Afbeelding van Bruno /Germany via Pixabay

In februari heeft iedereen het aanslagbiljet van de lokale belastingen van SVHW ontvangen. Betalen kan nog tot het einde van de maand.

SVHW int in opdracht van de gemeente Goeree-Overflakkee de lokale belastingen. Heb je deze nog niet betaald? Dan heb je nog tot 31 mei tijd om dat te doen. Je kunt voor die tijd ook een automatisch incasso aanvragen. Betaal wel op tijd, zo voorkom je een aanmaning met extra kosten.

Twijfel je op je de aanslag wel hebt ontvangen? Kijk eens bij MijnOverheid. Als je daar een account hebt, staan daar de lokale belastingen in de digitalen Berichtenbox. Je hebt dan als het goed is een e-mail gehad met een melding erover. Op de website van SVHW vind je in ‘Mijn SVHW’ ook de belastingaanslag terug. Hiervoor kun je inloggen met je DigiD.

Vragen

Kun je de lokale belastingen niet betalen? Misschien lukt het wel om dit in termijnen te doen. Geef hiervoor een machtiging automatische incasso af vóór de vervaldatum van de aanslag. Misschien kom je in aanmerking voor kwijtschelding. Je hoeft dan een aantal belastingen niet te betalen. Je komt hiervoor in aanmerking als je een minimum inkomen hebt en geen vermogen.

Heb je vragen over het aanslagbiljet? Neem dan contact op met SVHW via 0186-577 222 of 0800-020 08 73. Houd daarbij het subjectnummer bij de hand. Dit is te vinden op het aanslagbiljet, rechts bovenin.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen