Ruim 10.000 likes voor Eiland GO

Foto: Jannie Timmer

De Facebookpagina Eiland Goeree-Overflakkee, waarop elke week prachtige beelden van het eiland worden geplaatst, heeft inmiddels meer dan 10.000 fans.

Deze mijlpaal wordt gevierd met een fotowedstrijd. Iedereen kan zijn of haar mooiste foto van Goeree-Overflakkee insturen.

De Facebookpagina is eind 2014 opgezet vanuit Eilandmarketing Goeree-Overflakkee en vanaf het begin een groot succes. Meer dan de helft van de fans is afkomstig van buiten het eiland, vooral uit de regio Rotterdam-Rijnmond.  Wethouder Arend-Jan van der Vlugt: “Binnen anderhalf jaar tijd ruim 10.000 fans op Facebook, dat is een heel mooi resultaat! We bereiken met de pagina inmiddels een kwart miljoen mensen per maand met prachtige beelden van het eiland. Vooral foto’s van de flamingo’s en tulpenvelden op het eiland zijn populair en natuurlijk de stranden en vuurtoren van Ouddorp.”

LEES OOK: 10 september première ‘Portret van een eiland’

Behalve via Facebook, is het eiland ook te volgen via Twitter en Instagram. Ook op Instagram stijgt het aantal fans flink. De fotowedstrijd van Eilandmarketing Goeree-Overflakkee is opgezet in samenwerking met internetbureau WeDouble. De inzender van de mooiste foto van Goeree-Overflakkee krijgt een overnachting voor 2 personen bij B&B Landelijk Logeren. De wedstrijd is te vinden via:http://foto.eilandmarketing.nl

Reacties