Stichting Ons Trefpunt zoekt nieuwe vrijwilligers

06 dec 2023, 9:18 Gemeente
stad aan t haringvliet trefpunt 3
Stichting Ons Trefpunt in Stad aan ’t Haringvliet is opzoek naar vrijwilligers die een nieuw bestuur kunnen vormen.
De stichting stimuleert inwoners actief gebruik te maken van het dorpshuis als ontmoetingsplaat. Voor het beheer en de exploitatie van het pand zoekt de stichting vrijwilligers. Daarmee moet een nieuw bestuur gevormd gaan worden. Een stichting kan nu eenmaal niet zonder bestuur en het is ook het enige verplichte orgaan.
Voor een bestuur heb je minimaal drie mensen nodig. Dat is een voorzitter, secretaris en penningmeester. Dat zijn functies die binnen Ons Trefpunt nog gevuld moeten worden. Daarnaast wil de stichting ook graag een zogeheten ‘Bestuurslid Vrijwilligers’ als vierde persoon. Deze persoon moet het aanspreekpunt worden voor de vrijwillige beheerders. Deze beheerders openen en sluiten bijvoorbeeld het gebouw. Ze zijn gastheer of –vrouw en verzorgen het voorraadbeheer.

Oproep

De stichting doet een oproep aan iedereen die zich op vrijwillige basis wil inzetten voor het dorp. Iemand die bevlogen is en zich belangeloos wil inzetten voor het levendig houden van Stad aan ’t Haringvliet. Stichting Ons Trefpunt vindt het belangrijk dat inwoners elkaar ontmoeten. Mensen moeten samen dingen kunnen doen en elkaar leren kennen. En dat gebeurt al veel in het Trefpunt.
Van spelletjes tijdens Koningsdag tot bingoavonden. En van snert- en poteravonden tot aan de ontvangst van Sinterklaas. Met elkaar wordt op een hechte, enthousiaste én energieke manier gezorgd voor een plek waar herinneringen worden gemaakt.

Meld je aan

Is dit nu echt iets voor jou? Wil jij je op vrijwillige basis inzetten om dit ontmoetingspunt te laten bestaan? Neem dan contact op met Annemieke het Jonk door een e-mail te sturen naar [email protected] . Je kunt ook van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 13.00 uur bellen naar 14 0187.