Gemeente vraagt inwoners om hun mening

Foto: Pixabay; Mohamed Hassan

Bij ruim 8.600 huishoudens op Goeree-Overflakkee valt deze week een uitnodiging op de mat om deel te nemen aan een vragenlijst.

De vragen gaan onder meer over de woonomgeving, voorzieningen, gemeentelijke dienstverlening, veiligheid en zorg en welzijn. Inwoners kunnen online of op papier hun mening geven. De gemeente gebruikt de resultaten om erachter te komen wat er goed gaat en waar iets te verbeteren valt. Ook kan de gemeente met dit onderzoek bijvoorbeeld de dienstverlening vergelijken met die van andere gemeenten.

Huishoudens met een uitnodiging kunnen tot en met 4 december 2023 deelnemen. De sociale kennisonderneming Het PON & Telos voert het onderzoek uit in opdracht van de gemeente.

Fixi

Heeft u geen uitnodigingsbrief ontvangen? Maar wil je wel zaken aangeven die beter kunnen in de buurt? Meld het via meldingenplatform Fixi. Ook kunnen inwoners hun mening geven over specifieke gemeentelijke projecten en activiteiten in de buurt. Dat kan op het online participatieplatform  praatmee.goeree-overflakkee.nl.

Wil je meer informatie over het onderzoek? Neem contact op via telefoonnummer 14 0187 of via e-mailadres [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen