De pontjes varen weer deze zomer

Foto: Gemeente Goeree-Overflakkee

Deze zomer varen de pontjes weer over het Haringvliet en het Volkerak.

De veerdiensten worden mogelijk gemaakt door een bijdrage van Natuur- en recreatieschap Zuid-Westelijke Delta, samenwerkende partners Waterpoort, met ondersteuning vanuit de gemeenten Goeree-Overflakkee en Hellevoetsluis, VVV Goeree-Overflakkee en met medewerking van de schippers.

Hellevoetsluis, Stellendam en Middelharnis
De Klipperaak Linquenda vaart van 12 juli tot en met 18 augustus op dinsdag, woensdag en donderdag tussen Hellevoetsluis, Stellendam en Middelharnis. In de periode van 4 juni tot en met 25 september vaart de Linquenda ook in de weekenden. Op zaterdag biedt de Linquenda een speciaal “A Seal arrangement” aan. Reserveren is hiervoor gewenst. Op zondag vaart de boot tussen Hellevoetsluis en Tiengemeten. Voor meer informatie en reserveringen: www.gezelligzeilen.nl of 06 – 46 44 01 13.

LEES OOK: Gay op Flakkee pleit voor betere informatievoorziening op scholen

Stad aan ’t Haringvliet en Tiengemeten
De Heicondias, een passagiersschip, vaart van 9 juli tot en met 3 september op woensdag, zaterdag en zondag tussen Stad aan ’t Haringvliet en Tiengemeten. Ideaal voor een dagje Tiengemeten of een fietstocht over de Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee. Voor de veerdienst Stad – Tiengemeten staat het vaarschema op www.dehoekschevaart.nl. Voor meer informatie kun u bellen naar 06 – 38 35 49 91.

Dintelmond/Dintelsas, Oolgensplaat, Galathese Haven en Benedensas
Klipper Waterpoort vaart in de maanden juli en augustus van woensdag tot en met zondag tussen Dintelmond/Dintelsas, Oolgensplaat, Galathese Haven en Benedensas. In september alleen op de zaterdag en zondag. Meer informatie is te vinden op www.waterpoort-rondvaarten.nl. Voor reserveringen: 0167 – 52 80 24.

Actuele vertrektijden
De actuele vertrektijden staan op de website www.deltapontjes.nl. Ook VVV Goeree-Overflakkee verstrekt informatie over de veerdiensten en de vele mogelijkheden om de vaartocht tot een belevenis te maken.

Reacties