Bijeenkomst Buurtpreventie Sommelsdijk

Foto: Pixabay; Ben_Kerckx

Een aantal inwoners van Sommelsdijk heeft belangstelling getoond voor het opzetten van een buurtpreventieteam in Sommelsdijk.

De gemeente en de politie ondersteunen dit initiatief van harte! De overige buurtpreventieteams op Goeree-Overflakkee bewijzen namelijk effectief te zijn in de strijd tegen woninginbraken door bij te dragen aan bewustwording op het gebied van inbraakpreventie waardoor het risico op woninginbraken wordt verkleind.

Vooral in de wintermaanden is de kans op een woninginbraak groot, ook in Sommelsdijk. Dit vraagt om alertheid en bewustwording van de inwoners. Hiervoor willen we graag een beroep doen op de hulp en inzet van de inwoners door het opzetten van een buurtpreventieteam in Sommelsdijk.

LEES OOK: Thema’s en data Diekdagen bekend

Informatiebijeenkomst buurtpreventie
Op dinsdag 5 juli 2016 is er een informatiebijeenkomst in wijkgebouw “De Zwaluw” (Sperwer 55, Sommelsdijk) over buurtpreventie (wat houdt het in, wat wordt er van de vrijwilligers verwacht, etc.) De bijeenkomst begint om 19.30 uur, het programma ziet er als volgt uit:
19.15 – 19.30 uur Inloop met koffie/thee
19.30 – 19.40 uur Welkomstwoord door burgemeester A. Grootenboer-Dubbelman
19.40 – 20.15 uur Toelichting buurtpreventie door wijkagent, Arjan Aarnoudse
20.15 – 20.30 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen en toelichting vervolgtraject
20.30 uur Sluiting door burgemeester

Aanmelden voor de bijeenkomst
In verband met een goede voorbereiding vragen wij u om vooraf aan te melden. Dit kan via e-mailadres [email protected] Wij ontvangen uw aanmelding graag vóór vrijdag 1 juli 2016.

Wilt u wel deelnemen aan het buurtpreventieteam, maar kunt u niet aanwezig zijn bij de informatiebijeenkomst? Meer informatie vindt u op de website van de gemeente www.goeree-overflakkee.nl/buurtpreventie, hier vindt u ook een aanmeldformulier. Aanmelden kan ook via e-mailadres [email protected]

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Kees Kieviet, beleidsadviseur OOV van gemeente Goeree-Overflakkee via telefoonnummer 14 0187 of met wijkagent Arjan Aarnoudse via telefoonnummer 0900-8844. U wordt dan direct verbonden of binnen 48 uur teruggebeld.

Mede door uw inzet helpt u Sommelsdijk veiliger te maken. Graag tot ziens op 5 juli!

Reacties