Voorspeelavond Muziekschool GO

Foto: Pixabay; SplitShire

Op  vrijdagavond 3 juni bent u van harte welkom om te komen genieten van de voorspeelavond viool, harp en blokfluit van Muziekschool Goeree-Overflakkee.

Leerlingen van de docenten Elly Bakker (blokfluit), Heleen De Witte (viool& Altviool) en Ghislaine Voorrecht (harp) staan dan op het podium van de Rabobankzaal in het Diekhuus.

De vioolleerlingen zullen volksliedjes ten gehore gaan brengen uit diverse landen. Een heel  bijzondere bijdrage leveren de aller jongste leerlingen die volgens de Suzuki methode  nog maar een paar lessen hebben gehad! Lynn Grinwis (5 jaar!), Yenthe van Aarsen en Meyke van Nimwegen spelen voor u o.a. Feest in Ouddorp.

LEES OOK: Mindervalide bunkerroute met WO2GO

Maartje van Nimwegen speelt de prachtige 2 delen uit het 2e duo van de Franse componist F. Mazas.

De leerlingen die dit jaar A-examen gaan doen, spelen stukken voor u uit het examenrepertoire.

Het blokfluitensemble Cunando, dat louter uit volwassen leerlingen bestaat, brengt de schitterende  Sinfonia in d klein van G. Donizetti tot klinken. De Sinfonia is gearrangeerd door U. Herrmann

Het harpensemble voert u mee naar Disney- en filmwereld. Zij spelen o.a. The Lion sleeps tonight en uit de animatiefilm ‘the Snowman’: Walking in the Air.

Annelijn Arensman treedt voor u op met Evr’ybody wants to be a Cat uit de film ‘the Aristocats’ en Sara Posthuma speelt uit Pocahontas: Kleuren van the wind.

LEES OOK: Gezocht: Ondersteuner mantelzorger

De talentvolle Joline Sperling speelt tot slot het mooie stuk The Minstrel’s adieu to his native land, geschreven door John Thomas.

Kortom, een zeer gevarieerd programma, dat u zeker op prijs zult stellen.

De avond begint om 19.30uur en de entree is gratis.

Reacties