8 september is er voor de vrijwilligers van GO

Foto: Gemeente Goeree-Overflakkee

Voor de tweede keer gaat de gemeente Goeree-Overflakkee de vrijwilligers van het eiland in het zonnetje zetten tijdens het vrijwilligersfestival.

Dit evenement is voor werkelijk alle vrijwilligers die het eiland rijk is. Het wordt gehouden op vrijdag 8 september van 16.00 tot 21.00 uur bij het gemeentehuis in Middelharnis. En het belooft weer een mooi feestje te worden.

Vorig jaar was de eerste editie van dit festival. Een mooie manier om de vrijwilligers te bedanken voor hun tijd en inzet. Het was een geslaagd en drukbezocht evenement met zo’n 500 bezoekers. En ook dit jaar verandert het parkeerterrein achter het gemeentehuis in een festivalterrein. Er komt een alcoholvrije bar, een terras met zitplekken en een springkussen. Lokale ondernemers zorgen voor genoeg eten en drinken voor iedereen.

Nieuw

Na de eerste editie zijn er wat dingen veranderd. Zo is het muziekprogramma dit keer van 18.00 tot 21.00 uur. ’s Middags is er ruimte voor andere activiteiten zoals optredens en workshops van verenigingen. De toegang is gratis en elke vrijwilliger mag een gast meenemen. Is de gast ook een vrijwilliger op het eiland? Meld je dan apart aan. Bij binnenkomst krijgt iedere vrijwilliger munten om te besteden bij de bar en kramen. Aanmelden is verplicht en kan op de website van de gemeente.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen