Toneelstuk Flakkees Allo Allo opnieuw te zien

Foto: PR Streekmuseum Goeree-Overflakkee

Op zaterdag 6 mei werd op het Marktveld het toneelstuk ‘Het Flakkees Allo Allo’ opgevoerd. En dat was een enorm succes!

Voor de opvoering sloeg het streekmuseum de handen ineen met diverse partijen. Dat was de stichting WO2GO, de Rethorica en TOF. Verdeeld over drie voorstellingen kwamen er maar liefst 500 mensen kijken naar het optreden. Kaartjes voor de voorstellingen waren toen binnen een week uitverkocht en veel mensen grepen mis. Het ergste was nog dat zij later hoorden wat een geweldig spektakel het was geweest.

Maar er is goed nieuws. Het stuk wordt namelijk nog een keer opgevoerd! Op zaterdag 28 oktober worden er nieuwe voorstellingen gespeeld. De vrijwilligers die bij de originele opvoering betrokken waren, hebben toegezegd nog een keer mee te doen. Waar dit spektakel in oktober opgevoerd wordt, blijft nog even geheim. Maar het wordt een prachtige en authentieke binnenlocatie die zal zorgen voor extra sfeer.

Mis het niet

De kaartverkoop is nog niet begonnen. Wil je zeker zijn van een kaartje? Wordt dan lid van het Streekmuseum of de stichting WO2GO. Zij krijgen als eerste te horen wanneer de kaartverkoop start. Houd anders vooral de kanalen van het Streekmuseum en WO2GO in de gaten!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen