Ruim 500 handtekeningen voor skatebaan Melissant

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

Op maandag 15 mei mocht een groep enthousiaste kinderen een stapel handtekeningen overhandigen aan niemand minder dan de burgemeester.

Ruim 500 handtekeningen zijn opgehaald voor een nieuwe en veilige skatebaan in Melissant. De kinderen willen deze graag gerealiseerd zien op speelplaats de Klimgeit. Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman nam de handtekeningen in ontvangst. “Buitenspelen en bewegen zijn enorm belangrijk,” laat ze weten. “Vooral voor onze jeugd is dat een groot onderdeel van hun leven. Hoewel ik geen toverstafje heb, kan ik jullie wel beloven dat we ons samen gaan inzetten om jullie wens te realiseren.”

Betrokkenheid

Op dit moment staat er al een skatebaan bij de speelplaats, maar die is in slechte staat. De kinderen vragen met hun actie aandacht voor de skatebaan. En veel inwoners uit het dorp steunen hun initiatief. Ook de dorpsraad heeft zich achter de kinderen geschaard. De betrokkenheid van de inwoners van Melissant is groot. De burgemeester bedankt alle kinderen en inwoners die dit initiatief hebben gesteund. “Ik ben blij met lokale initiatieven en ik vind het knap van de kinderen dat ze op deze manier aandacht vragen voor hun wens. Samen gaan we serieus kijken naar de mogelijkheden.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen