Ring Ouddorp vaker autovrij

Foto: Sam Fish

Het centrum van Ouddorp beschikt over een steeds uitgebreider winkelaanbod en gezellige terrassen.

Om winkel- en terrasbezoekers in Ouddorp nog gastvrijer te kunnen ontvangen, is besloten om de Ring in Ouddorp vanaf 30 april tot en met 4 september iedere zaterdag tussen 10.00 uur en 20.00 uur autovrij te maken.

Ieder jaar is de Ring in Ouddorp in het zomerseizoen autovrij. Onlangs hield de Ondernemersvereniging Ouddorp een enquête onder haar leden om inzicht te krijgen in de ideeën van de ondernemers om winkel- en terrasbezoekers nog gastvrijer te kunnen ontvangen. Hieruit bleek onder meer dat een verruiming van de autovrije periode meer winkelplezier kan bieden aan voetgangers in het centrum van Ouddorp. Op basis van de uitkomsten van deze enquête en het feit dat op vele zaterdagen evenementen worden georganiseerd in de Ring, is besloten de autovrije periode te verruimen.

LEES OOK: Nationale Citymarketing Trofee voor GO?

Autovrije periode
Vanaf zaterdag 30 april tot en met 4 september is de Ring in Ouddorp iedere zaterdag tussen 10.00 en 20.00 uur niet toegankelijk voor auto’s. In de zomerperiode van 2 juli tot en met 4 september is de Ring dagelijks autovrij. Op bijna alle zaterdagen vinden allerlei evenementen en activiteiten plaats. Houd de evenementenprogramma’s in de gaten om op de hoogte te blijven.

Reacties

Cookieinstellingen