Internationaal seminar Kern- en buurtgericht werken

Foto: Diekhuus

Op woensdag 20 april is er een internationaal seminar over kern- en buurtgericht werken in het Diekhuus in Middelharnis.

Een uniek evenement waarbij een Amerikaanse hoogleraar, een Ierse professional op het gebied van Nurture Development en ABCD en een Nederlandse adviseur op het gebied van bewonersinvloed, de deelnemers meenemen in de wondere wereld van ‘community building’. Voor dit seminar is nog een aantal plekken beschikbaar.

LEES OOK: Wijzigingen rondom feestdagen april en mei

Programma
09.00 uur        Ontvangst met koffie
09.30 uur        Opening door burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman
09.45 uur        Jim Diers over de kracht van gemeenschappen (Engels)
10.30 uur        Pauze
10.45 uur        Cormac Russel over de ABCD-aanpak en waarom deze methode werkt (Engels)
11.30 uur        Joop Hofman over de verandering van een dienstverlenende overheid naar een faciliterende overheid waarbij de kracht van de samenleving centraal staat (Nederlands)
12.00 uur        Daan Markwat, wethouder, over kern- en buurtgericht werken op Goeree-Overflakkee (Nederlands)
12.30 uur        Lunch voor alle deelnemers seminar

Een deel van het seminar is in het Engels. Er zijn tijdens het seminar voldoende mensen aanwezig om deelnemers eventueel te ondersteunen bij vertalingen van het Nederlands naar het Engels en andersom, zodat iedereen het seminar goed kan volgen.

LEES OOK: VIDEO – Speciaal Cruyff Court geopend op Zuidwester

Aanmelden
Spreekt dit seminar u aan en bent u benieuwd wat kern- en buurtgericht werken voor u als inwoner of voor uw werk op Goeree-Overflakkee kan betekenen? Meld u dan voor maandag 19 april 09.00 uur aan via het aanmeldformulier op www.goeree-overflakkee.nl/seminar. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij, want vol=vol!

Reacties