Kapotte straatverlichting in de buurt? Meld het!

Foto: Pixabay; MabelAmber

Het is al vroeg donker en dan is straatverlichting erg fijn. Maar dan moet het natuurlijk wel doen wat het hoort te doen!

Het valt in het donker pas echt op als een lantaarnpaal niet werk. En die verlichting is tijdens deze donkere dagen hard nodig. Een niet-werkende straatlantaarn komt door een kabelstoring. En dat betekent dus dat er iets aan gedaan moet worden.

De laatste tijd zijn er veel graafwerkzaamheden in de dorpen. Daardoor zijn er deze tijd meer storingen in de openbare verlichting dan normaal. Hierdoor kán het langer duren voordat een paal wordt gerepareerd. De monteurs van Stedin hebben het namelijk erg druk met al die kapotte lampen. Ook kan het zijn dat een reparatie langer duurt. Dan zijn er bijvoorbeeld extra materialen nodig.

Als er woningen en bedrijven zonder stroom zitten, hebben die werkzaamheden voorrang. De gemeente vraagt hiervoor ieders begrip.

Meld het

Heb jij in je directe omgeving een kapotte lantaarnpaal? Dan kun je deze melden via de website van de gemeente. Je ziet daar een plattegrond en je ziet ook meteen of er al meer meldingen zijn gedan. Dan weet je ook meteen of jouw gespotte licht al op de planning staat voor reparatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen