Nederlandse les, digitale vaardigheden en rekenen

Foto: Afbeelding van Mahesh Patel via Pixabay

Wil je beter Nederlands leren schrijven, lezen, spreken en begrijpen? Of heb je juist moeite met rekenen? Misschien wil je beter leren omgaan met de computer. Dat kan!

Op Goeree-Overflakkee kun je gratis Nederlandse les volgen op verschillende niveaus. Daarnaast kun je ook gratis lessen volgen voor digitale vaardigheden en rekenen. Deze lessen vinden plaats binnen de Beroepscampus in Sommelsdijk en in de bibliotheek van Ouddorp, Oude-Tonge en Middelharnis.

De Nederlandse lessen op de Beroepscampus starten op 16 januari. De andere cursussen hebben verschillende startdatums. Alle opleidingen zijn gratis, de kosten hiervoor worden betaald door de gemeente.

Aanmelden

Er zijn verschillende niveaus waarin je de lessen kunt volgen. Er zijn specifieke dagen georganiseerd om je in te kunnen schrijven voor de verschillende cursussen. Dat zijn de volgende data en locaties:

  • Dinsdag 6 december van 10.00 tot 15.00 uur in de bibliotheek in Middelharnis
  • Woensdag 7 december van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek in Ouddorp
  • Donderdag 8 december van 10.00 tot 15.00 uur in de bibliotheek in Middelharnis
  • Vrijdag 9 december van 13.00 tot 15.00 uur in de bibliotheek in Oude-Tonge

Verder is het DigiTaalhuis het hele jaar te vinden in de bibliotheek van Middelharnis. Zij zijn open op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur en op donderdag van 13.00 tot 15.00 uur.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de cursussen? Dan kun je contact opnemen met het DigiTaalhuis. Zij zijn bereikbaar via [email protected] of 06 33 92 06 00. Dat telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met donderdag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen