College van B&W bezoekt vakantiepark Toppershoedje

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

Burgemeester Grootenboer-Dubbelman en de wethouders bezochten op dinsdag 30 augustus vakantiepark Toppershoedje in Ouddorp.

Het college van de gemeente bezoekt met enige regelmaat bedrijven binnen de gemeente. Zo kunnen ze persoonlijk kennismaken met de eigenaren. Ook krijgen ze een kijkje in de keuken van de bedrijfsvoering. Parkmanager Roland Hoogwerf ontving het college. Hij vertelde over de nieuwste ontwikkelingen met betrekking tot het park. Ook nam hij zijn bezoek mee in de toekomstplannen.

Winst naar maatschappelijke projecten

Het vakantiepark is onderdeel van Recreatie Centra Nederland (RCN). Onder het motto ‘Goed zijn voor elkaar’ steunen de RCN-parken goede doelen. Zo maken zij bijvoorbeeld vakanties mogelijk voor mensen voor wie op vakantie gaan niet zo vanzelfsprekend is. Denk aan kinderen uit achterstandssituaties. Maar ook aan mensen die afhankelijk zijn van zorg en gezinnen die leven op de armoedegrens.

“Mooi om te zien dat het vakantiepark een belangrijke maatschappelijke bijdrage levert,” vindt wethouder Henk van Putten. Hij heeft recreatie en toerisme in zijn portefeuille. “Er is daarnaast een breed aanbod. Zo heeft het park luxe verblijven maar er zijn ook genoeg mogelijkheden voor mensen die minder te besteden hebben.”

Het park is ook toegankelijk voor inwoners

Niet alleen de gasten kunnen gebruik maken van de faciliteiten van Toppershoedje. Ook inwoners kunnen in voor- en naseizoen het ‘spetterparadijs’ bezoeken. Roland Hoogwerf: “Toppershoedje heeft in de afgelopen jaren een kwaliteitsslag gemaakt. Onder meer met het realiseren van duinlodges en vrijstaande hotelchalets.” Ook voor de toekomst heeft het park plannen. Zo zal bijvoorbeeld de receptie vernieuwd worden en zullen diverse standaard kampeerplaatsen worden uitgerust met privé sanitair.

Foto, van links naar rechts: algemeen directeur (gemeente) Wim van Esch, wethouder Daan Markwat, wethouder Henk van Putten, algemeen directeur RCN Riné van Dingstee, parkmanager Toppershoedje Roland Hoogwerf en burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman.

Cookieinstellingen