CDA plaatst bankjes bij Sommelsdijk en Oude-Tonge

Foto: PR CDA Goeree-Overflakkee

Het CDA Goeree-Overflakkee vroeg inwoners van het eiland eerder dit jaar naar suggesties voor mooie plekken voor nieuwe bankjes. Daar hebben ze nu gehoor aan gegeven.

Op de oproep kwamen tientallen reacties binnen met geschikte locaties. Uit al die reacties is niet één, maar zijn er twee locaties gekozen. Daar zijn nu gerecyclede bankjes geplaatst. Zo staat er een op de hoek van de Oudelandsedijk en de bospaadjes bij Sommelsdijk. Dit was een suggestie van Evelien van Holten. En het tweede bankje staat aan het havenkanaal van Oude-Tonge. Deze suggestie kwam van Marius Kik.

Cadeautje van het CDA

Beide bankjes zijn aangeboden door de eilandelijke fractie van het CDA. “We bedanken onze inwoners voor de vele reacties,” laat de partij weten. “We hopen dat er veel gebruik wordt gemaakt van deze bankjes. Ons eiland is uitermate geschikt om buiten te zijn.” Fietsen en wandelen is hier erg fijn en nu kun je tussendoor ook even lekker zitten. “Het is fijn om te kunnen pauzeren en genieten van de omgeving. We roepen ook de gemeente en het waterschap op om meer bankjes te plaatsen in de openbare ruimte.”

CDA bankje Sommelsdijk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen