GO-bus en Energieloket komen samen naar je toe!

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

Het Energieloket GO gaat deze zomer samen met de GO-bus op stap. Dit zorgt voor meer efficiëntie voor inwoners én medewerkers.

Bij het ‘gemeentehuis op wielen’ kun je zaken regelen met de gemeente Goeree-Overflakkee. Tegelijkertijd kun je er advies krijgen over woningverduurzaming en energiebesparing. Het energieloket sluit aan op de volgende data en locaties:

  • Maandag 13 juni in Dirksland, Herkingen en Nieuwe-Tonge
  • Maandag 20 juni in Dirksland, Ooltgensplaat en Achthuizen
  • Donderdagochtend 7 juli in Den Bommel en Stad aan ’t Haringvliet

GO-bus

De GO-bus is het gemeentehuis op wielen waardoor je niet perse naar Middelharnis hoeft. Hier kun je bijvoorbeeld een paspoort aanvragen. Maar je kunt ook verhuis- of geboorteaangifte doen. Dit kan makkelijk met of zonder afspraak én in de buurt.

Als het Energieloket erbij aansluit, dan kun je er ook terecht voor een gesprek met een energiecoach. Ook kun je er informatie krijgen over het Energiebespaartegoed. Kijk voor meer informatie hierover op de website van het Energieloket.

Overal te vinden

De GO-bus is in het leven geroepen voor de mensen die wat verder van Middelharis wonen. De bus is ook regelmatig op pad zonder het Energieloket. Zo staat hij elke week in Dirksland, Oude-Tonge en Ouddorp. Eén keer in de twee weken stopt de bus in negen andere dorpen. Het volledige schema van de GO-bus is te vinden op de website van de gemeente.

De GO-bus en het Energieloket willen vanaf september vaker samen naar inwoners toe.

Cookieinstellingen