Donatie van Waterpoort aan Oekraïense vluchtelingen

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

Op woensdagavond 20 april werd er een mooie donatie gedaan voor de Oekraïense vluchtelingen in Dirksland en Oude-Tonge. De donatie kwam van Waterpoort Werkt.

Waterpoort Werkt is een samenwerkingsverband van zes gemeenten. Ook Goeree-Overflakkee valt binnen dit samenwerkingsverband. Waterpoort heeft een mooie donatie gedaan met een écht Hollands tintje. Zo werden kinderfietsen, reparatiesets en fietspompen uitgedeeld. Dit werd door Petra Wevers van KrachtigBuiten overhandigd aan Mathy Baaijens van de gemeente.

Nieuwe fietsroutes

Niet alleen heeft de gift een Nederlands tintje. Het past ook heel goed bij de zes nieuwe fietsroutes die Waterpoort Werkt onlangs heeft gelanceerd. Bij die lancering mocht Petra een cheque van 1000 euro in ontvangst nemen. Voor Petra Wevers is fietsen het gevoel van vrijheid en dat wil ze delen met de vluchtelingen.

Van het geld zijn fietsen en reparatiesets geregeld voor de opvanglocaties. Deze zijn verdeeld over diverse locaties binnen de zes gemeenten van Waterpoort. Zowel in Oude-Tonge als in Dirksland werd de donatie erg goed ontvangen.

Foto - Overhandiging fietreperatieset aan opvanglocatie Oude-Tonge

Cookieinstellingen