Nominatie voor Netwerk Citymarketing Award

Foto: Sam Fish

EilandMarketing Goeree-Overflakkee is genomineerd voor de Netwerk Citymarketing Award.

Deze award wordt op 21 januari tijdens het jaarcongres van het Netwerk Citymarketing in Leiden uitgereikt. De Netwerk Citymarketing Award staat voor het leveren van een significante bijdrage aan de ontwikkeling van het vakgebied citymarketing. EilandMarketing Goeree-Overflakkee is met haar prestaties van het afgelopen jaar op het gebied van marketing één van de vijf genomineerden.

LEES OOK: Samen naar een gezonde jeugd

Niet alleen steden of organisaties komen in aanmerking voor de award, ook projecten, personen of campagnes kunnen worden genomineerd. Naast de juryprijs wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. Het aanwezige publiek dat tijdens het jaarcongres op 21 januari aanwezig is, stemt naar aanleiding van korte presentaties (pitches) van de genomineerden. Eilandmarketing Goeree-Overflakkee dingt samen met Tech Amsterdam, Le Grand Départ Utrecht 2015, Ambassade van Den Haag en ICT stad Veenendaal mee naar de award.

“We zijn erg trots dat we genomineerd zijn voor de Citymarketing Award”, geeft wethouder Arend-Jan van der Vlugt aan. “Het is voor Goeree-Overflakkee echt een eer dat we uit de vele inzendingen zijn geselecteerd. We hebben de afgelopen drie jaar hard gewerkt aan het positioneren van ons eiland. We hebben samen met Dietz Communicatie een visie en marketingstrategie ontwikkeld en vervolgens hebben we concrete projecten opgestart. En ik kan met recht zeggen, dat we samen met ondernemers, inwoners en het onderwijs flinke stappen hebben gezet. Denk aan het succesvolle promoteam Goeree-Overflakkee, de zeehondenopvang A Seal, de lancering van de digitale portalwww.goeree-overflakkee.nl, het verder uitdragen van de campagne Goeree-Overflakkee mijn eiland, het vergroten van de naamsbekendheid in binnen- en buitenland via landelijke en internationale media en social media. En niet te vergeten het verder uitdragen van onze duurzame ambities tijdens onder andere het Energy Festival, het duurzaamheidscongres en de Klimaattop in Parijs. Het binnenslepen van de Citymarketing Award zou een mooie bekroning zijn voor onze behaalde resultaten tot dusver!”

LEES OOK: Geen AZC op Goeree-Overflakkee

Meer informatie over het Netwerk Citymarketing, het jaarcongres en de award is te vinden op www.netwerkcitymarketing.nl

 

Reacties