PvdA maakt kandidatenlijst bekend voor verkiezingen

Foto: Partij van de Arbeid Goeree-Overflakkee

De eilandelijke tak van de Partij van de Arbeid heeft de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen bekend gemaakt.

De lijst omvat 23 personen en is een mix van ervaring en vernieuwing. Zo bestaat de lijst uit een voormalig burgemeester, vier voormalige wethouders en vele zittende en voormalige raadslieden. Maar er staan ook nieuwe mensen op de lijst. Mensen met diverse achtergronden die een goede inhoudelijke bijdragen kunnen leveren. Zij kunnen allemaal een steentje bijdragen om Goeree-Overflakkee sterker en socialer te maken.

Trots op de lijst

Lijsttrekker en fractievoorzitter Jaap Willem Eijkenduijn is trots op de lijst. “Een groep mensen die klaar staan om onze gemeente mee te besturen,” zegt hij. “Kritisch, maar altijd constructief. De mensen centraal, niet het systeem.” De kandidatenlijst is als volgt:

 1. Jaap Willem Eijkenduijn
 2. Petra ’t Hoen
 3. Cees Grinwis
 4. René Bos
 5. Troy van Peperstraten
 6. Swier Garst
 7. Janneke Padmos
 8. Peter Keuker
 9. Hannie Vermeulen
 10. Willem Hooijman
 11. Theo du Pree
 12. Anneke Trompper
 13. Frank Boerboom
 14. Jacob van Seters
 15. Dorien Kickert
 16. Jans Hoving
 17. George Grootens
 18. Anneke van der Slik
 19. Jan Trompper
 20. Gerrit Poortvliet
 21. Teun Bakelaar
 22. Greet Hommes
 23. Bert Kleingeld

Gemeenteraadsverkiezingen

Op woensdag 16 maart mogen we op Goeree-Overflakkee weer naar de stembussen. We mogen dan als volk onze stem uitbrengen op de mensen die wij in de gemeenteraad willen zien. In totaal zijn er 29 zetels te vergeven.

Cookieinstellingen