Eilandelijke VVD zet ondernemers in het zonnetje

Foto: VVD Goeree-Overflakkee

Het was de week van de ondernemer en er wordt in deze coronatijd aardig wat van hen gevraagd. En dus besloot de VVD hen te verrassen.

VVD Goeree-Overflakkee is trots op de veerkracht en het doorzettingsvermogen van de ondernemers. Sinds een aantal jaren zet de partij ondernemers tijdens deze week in het zonnetje. En dat wordt zeer gewaardeerd door de ontvangers!

Op pad

Ook dit jaar gingen partijleden weer op pad met presentjes. Ze bezochten ondernemers van over het hele eiland. Ze toonden hun waardering met taart en een persoonlijk bedankje. Ook werd met diverse ondernemers gesproken over wat er goed gaat en wat beter kan.

“Ondernemers zijn een belangrijke ruggengraat voor een bloeiende economie,” zegt VVD’er Ellen Nijssen. “Ze zorgen voorbanen, voorzieningen en welvaart van inwoners. Daardoor kunnen we belangrijke dingen betalen. Denk aan zorg, onderwijs en uitkeringen. Maar ook het betalen van uitkeringen, openbaargroep en natuurgebieden aanleggen en onderhouden. Het zijn de ondernemers die onze economie en ons eiland laten bloeien.”

ondernemers bedankt VVD

Cookieinstellingen