Binnenkort glasvezel op heel Goeree-Overflakkee

Foto: DELTA Fiber Netwerk

Goed nieuws voor de inwoners van Goedereede, Middelharnis, Ouddorp, Sommelsdijk en Stellendam. Ook deze dorpen krijgen glasvezel!

Tijdens de glasvezelcampagne zijn er voldoende aanmeldingen binnengekomen om in deze dorpen glasvezel aan te leggen! Naar verwachting start de aanleg in het tweede kwartaal van 2022.

Alle inwoners van die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws. Kijk voor meer informatie op de website van de campagne.

Heel Goeree-Overflakkee aangesloten op glasvezel

Wethouder Tea Both is erg blij met het goede nieuws. “Ik ben verheugd dat nu ook de laatste dorpen worden aangesloten op het glasvezelnetwerk. Daarmee is straks heel Goeree-Overflakkee voorzien van een snelle en stabiele internetverbinding. Daar ben ik trots op, want glasvezel is echt een meerwaarde voor de leefbaarheid. En het is belangrijk voor de toekomst van het eiland.”

Piet Grootenboer is directeur bij DELTA Fiber Netwerk en oud-Flakkeeënaar. Ook hij is blij met de grote hoeveelheid aanmeldingen. “Dit is fantastisch voor de inwoners van Goedereede, Middelharnis, Ouddorp, Sommelsdijk en Stellendam. Nu er glasvezel komt hebben zij straks ook toegang tot snel en stabiel internet. En hoe mooi is het dat daarmee het hele eiland van glasvezel is voorzien? Ik ben dan ook trots dat ik als oud-Flakkeeënaar glasvezel naar heel Goeree-Overflakkee heb mogen brengen. Het is mooi om te zien dat de saamhorigheid op het eiland nog even groot is als vroeger!”