Praat mee over de invulling van het Vliedpark

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

Het Vliedpark staat beter bekend als ‘de berg’ of ‘de piramide’. Maar het is meer dan dat. En het wordt nóg meer.

Behalve wandelpaden, is er ook een skatebaan en staan er sportattributen. Maar de gemeente is nog niet klaar met de locatie. Samen met MOZAIEK Tuin- en Landschapontwerpers heeft de gemeente meer invulling gedaan in het gebied. Er is een ontwerp gemaakt om het ontmoetings- en beweegpark van ruim 3 hectare verder vorm te geven.

In dit ontwerp is rekening gehouden met het oorspronkelijke plan uit 2010. “We zijn erg enthousiast over dit mooie ontwerp en vertellen er graag over,” laat de gemeente weten.

Het Vliedpark 

Het park is er voor iedereen. Jong, oud, kind, volwassen, tieners, jonge ouders, mensen met een beperking of iemand die minder mobiel is. En daarom is de gemeente benieuwd naar de reactie van de parkgebruikers op het nieuwe ontwerp. Er zijn namelijk een aantal dingen die worden toegevoegd aan het park:

  • Een balanceerparcours van meer dan 30 meter.
  • Verschillende fitnesspunten.
  • Een zandstrandje met diverse (water)speeltoestellen.
  • Een (hard)looproute.
  • Beweegplein voor balsporten.

En er is nog veel meer. Daarom organiseert de gemeente voor woensdag 1 september een inloop op het Vlietpark. Daar wordt meer verteld over het ontwerp en de verschillende aspecten van het park. Ook is er ruimte voor eventuele vragen.

Kom langs 

Voor dit informatiemoment worden partytenten neergezet bij de berg. Deze staan er van 15.00 tot 18.00 uur. Er is dan personeel aanwezig om alles te vertellen over de plannen van de gemeente. De ingang naar de partytenten is vanaf de oostzijde van het park via het pad onder de grote populieren en het bruggetje.