Kees van der Staaij in live-uitzending SGP GO

Foto: SGP Goeree-Overflakkee

Op donderdag 11 maart organiseert de SGP een livestream met lijsttrekker Kees van der Staaij en campagneleider André Flach.

De twee gaan in gesprek met een aantal eilandelijke prominenten over de leefbaarheid op het eiland. In het gesprek komen diverse thema’s aan bod zoals jongeren, wooneconomie en de zorg. De thema’s worden afgewisseld met ludieke filmpjes van ‘Florian in z’n Eendje op Goeree-Overflakkee’.

Sprekers

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, maar hoe gaat het eigenlijk met de jongeren? Wat hebben ze nodig en tegen welke problemen lopen ze aan? Wat kan de overheid doen om voldoende betaalbare huizen te bouwen? En hoe houdt ons ziekenhuis zich staande te midden van steeds verdergaande opschaling?

Dit zijn de vragen die aan bod komen in de live-uitzending. Voor het thema jongeren schuiven Adam van Heest (CSG Prins Maurits) en Gerwin Rikkers (Stichting Ontmoeting) aan. Voor het thema wooneconomie zijn Marleen van de Kamp (Oost West Wonen) en Daan Markwat (wethouder) uitgenodigd. Koos Moerland zal vanuit zijn ervaring als voorzitter van de Raad van Bestuur van CuraMare praten over het thema zorg.

Stel je eigen vragen

Het is niet mogelijk om fysiek aanwezig te zijn bij de bijeenkomst. Maar dat betekent niet dat je niet actief kunt deelnemen. Je kunt namelijk gewoon een vraag stellen aan de aanwezige gasten. De vragen kun je vooraf insturen naar [email protected]. Wie weet wordt jouw vraag beantwoord tijdens de uitzending.

De uitzending is te volgen via de website www.sgpgo.nl/go-live en via het YouTubekanaal van de partij.