N215 bij Melissant blijft langer afgesloten

In 2018 werd er gestart met de werkzaamheden aan de N215.
Foto: Sam Fish

De provincie Zuid-Holland houdt de N215 bij Melissant langer afgesloten dan gepland.

De werkzaamheden lopen uit door verschillende omstandigheden. Tot wanneer de werkzaamheden duren is nog niet duidelijk. Daarmee is dus ook nog niet bekend hoelang de oude weg afgesloten zal zijn. De provincie is bezig met onderhandelingen om een nieuwe planning te maken. Zodra er meer bekend is wordt dat gecommuniceerd vanuit de provincie.

Verkeershinder en omleiding

Het verkeer kan nog steeds omrijden via de Julianaweg en de Noorddijk. Het verkeer tussen Melissant en Stellendam kan via de Molendijk en de Julianaweg. Het verkeer tussen Melissant en Dirksland kan via de Noorddijk over een stukje van de oude provinciale weg de nieuwe N215 op.

Werkzaamheden onderdeel van het project

De oude provinciale weg krijgt een nieuwe deklaag. Ook wordt deze weg versmald omdat hij afgewaardeerd wordt. Het is namelijk de bedoeling dat het verkeer over de nieuwe N215 rijdt. Deze nieuwe weg is één van de maatregelen om de doorstroming en verkeersveiligheid te verbeteren.

Dit is een project van de provincie Zuid-Holland. Zij doen dit samen met de gemeente Goeree-Overflakkee en het Waterschap Hollandse Delta. Meer informatie over het project, de planning en de werkzaamheden is te vinden op de bijbehorende website.