Milieustraat Middelharnis tijdelijk slechter bereikbaar

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

De toegangsweg naar de milieustraat Middelharnis gaat vanaf maandag 30 november op de schop. Het terrein is daardoor iets minder makkelijk bereikbaar.

De weg tussen de Oudelandsedijk en de milieustraat wordt verbreed en opnieuw geasfalteerd. Het verkeer dat naar de milieustraat moet wordt omgeleid. Op woensdag 9 december is het terrein echter helemaal gesloten. Dan wordt namelijk de kruising voor de ingang aangepakt.

Als alles volgens plan verloopt zijn de werkzaamheden op zaterdag 12 december klaar. De milieustraat zou dan weer volgens de normale route bereikbaar moeten zijn.

Omleiding

Doordat dus de standaard weg wordt aangepakt, wordt het verkeer omgeleid. Dit gebeurt via de Industrieweg en de Johannispolderseweg. Dat is de eerste weg rechts na de rotonde bij bestuurscentrum het Rondeel. Een deel van deze weg is particulier eigendom. Er is met de eigenaar afgesproken dat bezoekers van de milieustraat deze weg mogen gebruiken.

De omleiding wordt met borden aangegeven en er worden verkeersregelaars ingezet. Zij zullen zorgen dat het verkeer in goede banen wordt geleid. De werkzaamheden kunnen echter wel zorgen voor wat vertraging bij de milieustraat.

Afspraak

Er geldt nog steeds een afspraakregeling bij het bezoeken van de milieustraat. Moet je er dus zijn? Maak dan vooraf even een afspraak. Dat kan via de website van de gemeente.