Meerdere werkzaamheden op twee begraafplaatsen

Foto: PR Gemeente Goeree-Overflakkee

De gemeente voert vanaf maandag 24 augustus werkzaamheden aan twee begraafplaatsen. Het gaat om de gemeentelijke begraafplaatsen in Dirksland (Staakweg) en Middelharnis (Rottenburgseweg).

De werkzaamheden bestaan uit het asfalteren van de half-verharde paden. Ook wordt er een nieuwe laag aangebracht op de bestaande harde paden. En de bestaande bestrating wordt vervangen. Daarnaast wordt in Dirksland een afwateringssysteem aangelegd.

Toegankelijkheid

De begraafplaatsen blijven tijdens de werkzaamheden toegankelijk. Er kan echter wel enige hinder ontstaan. Uitvaarten gaan ook gewoon door. Tijdens de diensten worden de werkzaamheden stilgelegd. Op de begraafplaats is wel zichtbaar dat er gewerkt wordt. De gemeente vraagt bezoekers om hier rekening mee te houden.

Werkzaamheden

De werkzaamheden start op beide locaties op maandag 24 augustus. In Dirksland duren de werkzaamheden ongeveer zes weken. In Middelharnis is het waarschijnlijk met drie weken al klaar. De tijdsduur in onder andere afhankelijk van weersomstandigheden. Maar ook het aantal uitvaarten dat plaats zal vinden heeft invloed op de duur ervan.

Bron: Gemeente Goeree-Overflakkee