CDA zet eilandelijke mantelzorgers in het zonnetje

Foto: PR CDA Goeree-Overflakkee

In deze bijzondere tijden wordt er op alle plaatsen in de zorg hard en met veel liefde gewerkt. CDA Goeree-Overflakkee wilde wat teruggeven.

Persbericht CDA Goeree-Overflakkee

Van mantelzorgers wordt opnieuw veel gevraagd. Het CDA Goeree-Overflakkee waardeert hun inzet, liefde en aandacht enorm. Daarom heeft het CDA mantelzorgers verrast met een kaartje en een DoeGoedbon als bedankje. Deze mensen zijn overigens na een eerdere oproep opgegeven door bekenden.

Dag van de mantelzorg

Elk jaar gaat het CDA rondom de dag van de mantelzorg in november het eiland over. In alle dorpen verrassen ze dan mantelzorgers en ze nemen de tijd om te luisteren naar hun verhalen. Maar in deze tijden wilde de partij de mantelzorgers een extra in het zonnetje zetten.

Het CDA roept op om zeker ook nu aandacht te hebben voor elkaar. De partij spreekt dan ook haar waardering uit voor alle mantelzorgers op het eiland. “Neem ook alsjeblieft contact met ons op als we iets voor je kunnen betekenen,” aldus de partij.

Steun lokale ondernemers en bestrijd eenzaamheid

De mantelzorgers kregen allemaal een bedankkaartje van het CDA. Daarbij zat ook een DoeGoedBon van een lokale ondernemer. Hiermee wil het CDA het belang onderstrepen om de lokale ondernemers te steunen. De DoeGoedBon is namelijk alleen lokaal te besteden.

De DoeGoed Actie geeft lokale winkeliers en horeca een impuls. Het draagt financieel bij aan een goed zorgdoel zoals het bestrijden van eenzaamheid op het eiland. De uitgedeelde DoeGoedbonnen zijn te besteden bij Bakker Van Helden, Bakkerij Bienefelt of Visspecialist Hameeteman.