Het gemeentehuis vanaf 25 mei fulltime open

Foto: Sam Fish

Vanaf maandag 25 mei gaan de gemeente Goeree-Overflakkee weer reguliere openingstijden hanteren voor het gemeentehuis. Deze waren vanwege de corona-maatregelen aangepast.

Door Sam Fish

De afgelopen tijd was het even passen en meter. Wat kan wel? Wat kan niet? Wat moet er allemaal online geregeld worden? Maar dat is nu voorbij. Vanaf volgende week kun je weer gewoon terecht op het gemeentehuis.

Weet wel dat de basisregels gewoon blijven gelden. Houd anderhalve meter afstand en kom niet als je ziekteverschijnselen hebt.

Openingstijden

De gemeente gaat dus weer de reguliere openingstijden hanteren. Die zien er als volgt uit.

Maandag en vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur
Dinsdag t/m donderdag van 8.00 tot 17.00 uur
Donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur
Eerste zaterdag van de maand van 9.00 tot 11.00 uur

Vanwege het corona-virus zijn er maatregelen getroffen in de hal. De gemeente vraagt dan ook of iedereen zich daaraan wil houden.

Afspraak

Dat de reguliere openingstijden weer worden ingevoerd wil niet zeggen dat je te pas en te onpas binnen kunt wandelen. Om alles zo verantwoord mogelijk te laten verlopen, werkt de gemeente op afspraak. Alleen voor het afhalen van documenten hoeven geen afspraken gemaakt te worden. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente.

GO-bus

De GO-bus is de afgelopen tijd gebruikt in Dirksland. De bus wordt gebruikt voor medewerkers van het ziekenhuis bij het testen van mogelijke corona-patiƫnten. Deze blijft daar staan tot 1 september. Deze is voorlopig dus niet beschikbaar voor het regelen van gemeentelijke producten en diensten.

Online

Ga je liever niet naar gemeentehuis? Of heb je ziekteverschijnselen, maar heb je wel iets nodig? Veel dingen zijn ook online te regelen. Kijk voor het overzicht en aanbod op de website van de gemeente.