Flakkeese flashmob in Rotterdam

Foto: Promoteam Goeree-Overflakkee

Op zaterdagmiddag 13 juni bracht het promoteam van Goeree-Overflakkee een bezoek aan Rotterdam om Goeree-Overflakkee te promoten en onder de aandacht te brengen van het winkelend publiek.

Het promoteam werd hierbij ondersteund door diverse zangkoren van Goeree-Overflakkee die een spectaculaire en muzikale flashmob uitvoerde op de trappen van de Rotterdamse Koopgoot. De zangkoren Advendo, Excelsior, Shantykoor Op volle kracht, Het Flakkees Piratenkoor, Roll Around en de kinderkoren Hum! en Pops zongen onder leiding van dirigent Meike Warmoeskerken het nummer ‘Iedereen is van de wereld’ van The Scene. De flashmob trok uiteraard de aandacht van veel mensen.

https://youtu.be/FEFwAIacwXI

Goeree-Overflakkee promoten
Direct na de flashmob spraken de leden van het promoteam de omstanders aan om hen meer te vertellen over het doel van de flashmob en natuurlijk over Goeree-Overflakkee. De Rotterdammers kregen, in ruil voor hun contactgegevens, uiteraard ook een duurzame goodie bag met informatie over het eiland Goeree-Overflakkee en een lokale lekkernij.

Promoteam Goeree-Overflakkee
Het promoteam van Goeree-Overflakkee bestaat uit ongeveer 25 vrijwilligers, in de leeftijd van 15 tot 72 jaar. Allemaal enthousiaste en representatieve mensen die op Goeree-Overflakkee wonen. De promoteamleden bezoeken diverse evenementen en activiteiten met als doel om de naams- en plaatsbekendheid van Goeree-Overflakkee te vergroten.

De oprichting van het promoteam is in het kader van een maatschappelijke stage en het vullen van het praktijkportfolio, samen met leerlingen van diverse scholen op Goeree-Overflakkee tot stand gekomen. Het promoteam wordt in het kader van EilandMarketing gefinancierd door de gemeente Goeree-Overflakkee en door diverse ondernemers.

Lees ook:  Schoonmaak en keuring ondergrondse glas- en afvalbakken

foto flashmob 3 foto flashmob 2 foto flashmob 1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen