Wijziging gemeentelijke dienstverlening rond Pasen

Foto: Sam Fish

Goede Vrijdag en Pasen staan weer voor de deur en dus is het goed om de gemeentelijke dienstverlening in de gaten te houden. Die is namelijk aangepast.

Door Sam Fish

Nu is de gemeentelijke dienstverlening sowieso al aangepast vanwege het corona-virus. Maar we willen toch even wat duidelijkheid scheppen over de komende tijd.

Op vrijdag 10 april (Goede Vrijdag) en maandag 13 april (Tweede Paasdag) zijn het gemeentehuis en streekarchief gesloten. Veel gemeentelijke producten en diensten zijn online aan te vragen via de website. Het volledige aanbod vind je hier. https://bit.ly/2ReAIQd

Milieustraten

Onlangs werden beide milieustraten gesloten. Dit doordat het te druk was en de corona-maatregelen niet meer gegarandeerd konden worden. De milieustraat in Middelharnis is nu voor urgente situaties open op afspraak. Dit geldt ook voor vrijdag 10 en zaterdag 11 april. Op maandag 13 april blijft de milieustraat in Middelharnis dicht.

De milieustraat in Goedereede blijft sowieso dicht voor eerder genoemde redenen.

Calamiteiten

Bij calamiteiten waar de buitendienst ingeschakeld moet worden, of overlijdensgevallen, kan er gebeld worden met de calamiteiten telefoon. Deze is alleen bereikbaar buiten openingstijden van het gemeentehuis. Het nummer hiervan is 0187-47 53 35.

Bij spoedeisende jeugdhulpkwesties kan men bellen met het crisisinterventieteam. Zij zijn buiten openingstijden van het gemeentehuis te bereiken op 010-233 00 00.