CDA op bedrijfsbezoek in Ouddorp en Nieuwe-Tonge

Foto: PR CDA Goeree-Overflakkee

Het CDA Goeree-Overflakkee is op woensdag 11 december weer de straat opgegaan. Dit keer gingen ze op bezoek bij jonge ondernemers op Goeree-Overflakkee.

De partij ging op pad met bij hen wethouder Tea Both-Verhoeven, fractievoorzitter Daniël Huising en andere fractie- en bestuursleden. Zo bezochten zij Tieleman Constructions B.V. in Nieuwe-Tonge en Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp.

Bedrijfsbezoeken

Eerder dit jaar is het CDA gestart met deze bedrijfsbezoeken. Ze willen graag weten wat de beweegredenen zijn van de ondernemer. En krijgen ze voldoende ruimte om te ondernemen? De eerste bezoeken waren bij de ondernemers van banketbakkerij Maris in Oude-Tonge en restaurant L’Ambiance in Middelharnis. Dit keer was het dus de beurt aan eerdergenoemden.

Tieleman Constructions B.V.

De projecten van Tieleman zijn zowel dichtbij te vinden als verspreid over het hele land. Eigenaar Kondrée Noteboom vertelt de partijleden over de recente projecten. Maar ook over de high-tech apparatuur die daarbij gebruikt wordt. “Voor elk probleem is er een passende oplossing,” is het devies.

Vakantiepark De Klepperstee

Op de Klepperstee geeft eigenaar Jeroen den Hollander uitleg over de doorontwikkeling van de camping. Hij vertelt daarnaast ook over het eigentijds vakantie vieren in een cabin. En natuurlijk mag een uitstapje naar de nieuwe Bistro Skål ook niet ontbreken.

Suggestie

De CDA’ers zijn onder de indruk van het enorme enthousiasme, motivatie en innovatiekracht. Ze zijn trots op de ondernemers en hun bijdrage aan het eiland. De partijleden hebben genoten van de rondleidingen en kijken uit naar de volgende werkbezoeken. Waar de volgende bezoekjes naartoe gaan blijft nog even een geheim. Het CDA vindt het vooral heel erg leuk om te horen van de inwoners waar ze naartoe moeten gaan. Deze suggesties kunnen worden doorgegeven via de mail. Dit mag naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen