Collecterooster Goeree-Overflakkee december

Foto: PR Hersenstichting Nederland

Het is altijd maar weer een vraag of de collecte aan de deur échte collecte is. Dan is het handig om een lijstje paraat te hebben. Daarom publiceren we elke maand een overzichtje van de komende collectes.

Door Sam Fish

Het volledige jaarrooster is makkelijk te vinden op www.cbf.nl. Hier op Goeree-Overflakkee.Nieuws.nl plaatsen we gewoon elke maand een duidelijk overzicht. Met deze aankondiging weet je dus precies of, waar en welke collectanten er aan de deur kunnen komen.

Collecteren

Voor december staan er een aantal collectes op het programma. Voel je niet verplicht de deur te openen als het buiten al donker is. Als je het niet vertrouwt, neem dan geen risico.

Stichting Oosteuropa Werkgroep Middelharnis

Tijdens de eerste twee weken van de maand staan er geen collectes ingepland. Pas op zondag 22 december start er een collecte. Deze is van de Stichting Oosteuropa Werkgroep Middelharnis. Zij collecteren tot en met zaterdag 4 januari. Deze stichting is een non-profit organisatie die naasten helpt die geconfronteerd worden met de dagelijkse zorgen om het bestaan. Dit doen zij vanuit de christelijke beweging, samen met reeds gevestigde partners. Die partners kunnen het door gebrek aan middelen niet alleen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden