Verkeerscirculatieplan hét onderwerp van gesprek

Foto: Sam Fish

Op dinsdag 9 juli was er een inloopavond over het project ‘Aanpak Havenkom Middelharnis’. De avond in het Diekhuus is goed bezocht, maar verliep niet helemaal als gepland.

Tijdens deze avond breidden de gesprekken zich uit naar het verkeer en het Verkeerscirculatieplan Middelharnis.

Betrokkenheid is belangrijk

De gemeente Goeree-Overflakkee is heel blij met de betrokkenheid van inwoners en ondernemers bij deze projecten. De gemeente wil echter benadrukken dat er in het dossier ‘Verkeerscirculatieplan Middelharnis’ nog geen beslissing is genomen. “We willen eerst graag met inwoners en ondernemers over dit onderwerp in gesprek,” laat de gemeente weten. “Pas daarna gaan we beslissingen nemen. De stem van het volk is bij dit soort onderwerpen heel belangrijk.”

Uitnodiging

Inwoners en ondernemers krijgen zeker de kans om mee te praten over het circulatieplan. Zij zullen dan ook uiterlijk in september worden uitgenodigd om mee te denken over de plannen. Iedere mening zal in dit traject serieus genomen worden om tot een zo goed mogelijk voorstel te komen. Dat voorstel moet dan worden voorgelegd aan het College van Burgemeester en Wethouders en de gemeenteraad.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden