Let op! Wegwerkzaamheden op Goeree-Overflakkee

Foto: Google Maps, Streetview

De gemeente Goeree-Overflakkee en de provincie Zuid-Holland voeren de komende tijd een aantal wegwerkzaamheden uit. Daardoor is het niet altijd mogelijk om de gebruikelijke weg te volgen. Let dus op wanneer je de weg op gaat.

Zo werkt de gemeente aan het fietspad langs de Stationsweg in Oude-Tonge. Vanaf maandag 8 juli wordt het fietspad opgeknapt. Fietsers kunnen te voet langs de werkzaamheden en hoeven dan niet om te rijden. De werkzaamheden gaan ongeveer een week duren.

Rotonde Middelharnis

De provincie Zuid-Holland pakt het iets groter aan. Zij werken van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 juli aan de rotonde op de N215 bij Middelharnis. Deze werkzaamheden zijn vooral ’s avonds en ’s nachts tussen 20.00 en 05.00 uur. Het asfalt op de rotonde wordt hersteld.

Het verkeer wordt die nachten omgeleid. Zo wordt het doorgaande verkeer groot omgeleid via Zeeland. Maar het lokale verkeer kan via Stad aan ’t Haringvliet via de Rottenburgseweg Middelharnis bereiken. Vanuit Dirksland wordt er geadviseerd om Sommelsdijk in te gaan.

Foto 1: Omleiding lokaal verkeer
Foto 2: Omleiding doorgaand verkeer

omleiding lokaal verkeer omleiding doorgaand verkeer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen