Wijzigingen dienstverlening binnen gemeente GO

Foto: Sam Fish

Rondom Hemelvaart en Pinksteren zijn er enkele wijzigingen in de gemeentelijke dienstverlening. Er zijn veranderingen in de openingstijden en de inzameldagen van huishoudelijk afval wijzigen in deze periode.

Op donderdag 23 mei vervalt de avondopenstelling van het gemeentehuis vanwege de Europese verkiezingen. Op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag), vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag) zijn het gemeentehuis en het streekarchief gesloten. Om inwoners van dienst te zijn, is de publieksbalie van het gemeentehuis op dinsdagavond 21 mei en 28 mei van 18.00 tot 20.00 uur geopend. Maak eenvoudig online een afspraak om langs te komen via www.goeree-overflakkee.nl/afspraak.

Gewijzigde openingstijden milieustraten
De milieustraten zijn op Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag gesloten. Op vrijdag 31 mei is de milieustraat in Middelharnis geopend. De milieustraat in Goedereede is dan gesloten. Op zaterdag 1 juni zijn de milieustraten geopend. Kijk voor actuele openingstijden op de website.

Gewijzigde afvalinzameling
De ophaalroute voor gft-afval in Nieuwe-Tonge, Oude-Tonge en Stad aan ’t Haringvliet op Hemelvaartsdag is verplaatst naar zaterdag 1 juni. De ophaalroute voor oud papier van zaterdag 8 juni in Stellendam en enkele adressen in Goedereede is vervroegd naar zaterdag 1 juni. De ophaalroute voor gft-afval in Stellendam, Goedereede en Ouddorp op Tweede Pinksterdag is vervroegd naar zaterdag 8 juni.

De gemeente vraagt inwoners om de container vóór 07.30 uur aan de straat te zetten. Neem voor vragen over niet geleegde containers contact op met Renewi via e-mailadres [email protected] of telefoonnummer 0800 354 50 00.

Calamiteiten en spoedeisende jeugdhulpkwesties
Bij calamiteiten, waar de buitendienst voor ingeschakeld moet worden, kan men (buiten openingstijden van het gemeentehuis) bellen met de calamiteitentelefoon: (0187) 47 53 35. Bij spoedeisende jeugdhulpkwesties kan men (buiten openingstijden van het gemeentehuis) bellen met het crisisinterventieteam: 010 233 00 00.

Online dienstverlening
Veel gemeentelijke producten en diensten zijn online aan te vragen via de website. Kijk voor een overzicht van het aanbod op www.goeree-overflakkee.nl/online-regelen. Inwoners kunnen ook een vraag stellen per mail: [email protected]. Deze vraag wordt dan zo spoedig mogelijk beantwoord.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden