Flakkee twee keer in Terras Top 100

Foto: Printscreen www.missethoreca.nl

Vandaag werd voor de derde keer de Terras Top 100 gepubliceerd en Goeree-Overflakkee staat tot twee keer toe in de lijst!

Door Sam Fish

Vierhonderd ondernemingen hebben meegedaan aan de wedstrijd van 2018 en honderd daarvan hebben de test doorstaan. De Gouden Leeuw in Goedereede heeft daarbij een prachtige 21ste plek behaald en restaurant Akershoek uit Ouddorp vindt je terug op plaats 61.

De Gouden Leeuw
Door het hartelijke ontvangst van de medewerkers had je al snel het idee je thuis te voelen op het terras van De Gouden Leeuw Goedereede,” schrijft de jury in hun eindrapport. Het restaurant wordt verder bestempeld als gezellig. “Een adresje als dit verdient volgens ons jurylid zeker de aanbeveling van een mooie notering in deze lijst. Nou, dat blijkt ook wel, getuige deze 21e plek. Want locatie, eten en drinken zijn top. De vriendelijkheid van de medewerkers doet daar nog een schepje bovenop. Kortom een verdiende notering,” aldus de jury. Lees hun gehele ervaring.

Akershoek
De uitstraling is gezellig en uitnodigend. Je schuift hier gewoon heel makkelijk even aan,” wordt er geschreven. De vakkundige en gastvrije bediening wordt geprezen om hun inzet, attentie en behulpzaamheid. “Ook worden wij niet teleurgesteld als ons bord voor ons op tafel wordt gezet. Het smaakt heerlijk. Wij zijn fan!” Wat wil een restaurant nog meer horen? Lees het volledige oordeel.

LEES OOK: Drie leerlingen Cum Laude geslaagd voor verkeersexamen

Reacties